f CS2001 Cleaning Services | OSB reikt keurmerk uit aan CS2001
 

OSB reikt keurmerk uit aan CS2001

Wij kregen in februari het deurbord van het OSB-Keurmerk uitgereikt. Dit is het nieuwe kwaliteitskeurmerk voor schoonmaak- en glazenwassersbedrijven. CS 2001 heeft in mei bovendien de driejaarlijkse audit voor hercertificatie voor de ISO 9001:2008 en de VCA* 2008/5.1 met succes afgerond. Kortom, onze kwaliteit is onafhankelijk gecontroleerd en helemaal goed bevonden

Het OSB-keurmerk

Het OSB-keurmerk sluit aan op ons streven naar aantoonbare kwaliteit voor u als opdrachtgever. Aan de introductie van dit keurmerk is de afgelopen twee jaar gewerkt door de brancheorganisatie en haar leden. Het moet zorgen voor meer transparantie in de markt en leiden tot verdere professionalisering en duurzaamheid.

Gecontroleerde kwaliteit

Opdrachtgevers zijn er met het OSB-keurmerk van verzekerd dat bedrijven brede vakkennis hebben, de administratie op orde hebben, belasting en premies betalen, eerlijk zaken doen en over de juiste verzekeringen beschikken. Het keurmerk bestaat uit drie onderdelen: de NEN 4400-1 norm, de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en een aantal schoonmaakspecifieke eisen.