Maximale hygiëne, efficiënte service
Bijna nergens is hygiëne zo belangrijk als in keukens. Dat geldt nog eens extra voor keukens in de horeca en de zorg. Medewerkers van CS2001 zijn opgeleid om conform de HACCP-norm volgens de hoogste hygiënestandaarden te werken. Naast de dagelijkse schoonmaak kunnen wij periodiek een diepteschoonmaak uitvoeren.
Dagelijkse schoonmaak van uw keuken
Een schone keuken moet geen punt van zorg zijn. Hygiëne hoort vanzelf te spreken. Daarvoor zijn wij graag uw partner. Na sluitingstijd van de keuken zorgt ons team dat hij weer perfect schoon en klaar voor gebruik is. Uw team kan zich dus concentreren op het koken en op gastvrijheid. Ons werk betekent ook dat u zich geen zorg hoeft te maken over inspecties. Wij bewaken de hygiëne.
Dieptereiniging van zorg- en horecakeukens
Dieptereiniging is de meest grondige reiniging die mogelijk is. Voor elke keuken is dit periodiek aan te raden. Hierrvoor werken we met gespecialiseerde apparatuur zoals stoomreinigers. Onder hoge druk verdwijnt al het zichtbaar en onzichtbaar vuil en alle micro-organismes worden gedood. We komen bij dieptereiniging ook op plekken die bij een dagelijkse schoonmaak niet worden meegenomen.
Schakel ons in voor reiniging van uw keuken
CS2001 verzorgt keukenreiniging en periodieke dieptereiniging in heel Groot-Den Haag/Zuid-Holland. Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Bel ons of stuur een bericht.
Gerrold Bakar, Manager Schoonmaak