Nieuws

Wat is de minst schone plek op kantoor?

U dacht bij bovenstaande vraag misschien als eerste aan het toilet. Maar verschillende onderzoeken wijzen uit dat toetsenborden van computers vaak tot wel vijf keer zoveel bacteriën herbergen dan een niet schoongemaakte wc. Een onthutsend feit. Daarom startte CS 2001 dit jaar met de service Computerreiniging, tegen lage extra kosten. Een groot succes.

Broeiplekken

Computers zijn echte vuilverzamelaars. Door de statische elektriciteit trekken ze letterlijk stof aan. En door contact met…

Lees meer

Digitaal factureren

Digitaal factureren is de nieuwe norm en CS 2001 gaat daar ook in mee. Dit levert zowel voor u als voor ons voordelen en gemak op.

Digitaal is gemakkelijker en efficiënter

Met een digitale factuur bespaar je veel meer dan alleen de porto- en printkosten. Er zijn dankzij digitaal factureren beduidend minder handelingen nodig, zowel bij u als onze klant als bij onszelf. En dat scheelt tijd en dus geld. Ook…

Lees meer

CS 2001 helpt u graag in de vakantieperiode

Is uw vaste cateringmedewerker aan het kamperen? Of ligt uw medewerker voor de post op het strand? Geen nood. CS 2001 kan uw organisatie in de vakantieperiode ondersteunen waar het nodig is.

We kunnen u bijvoorbeeld helpen met de inzet van medewerkers op productieafdelingen, het schoonhouden van koffieautomaten, ondersteuning voor lichte cateringwerkzaamheden, rondbrengen van de post, etc. Bel ons voor meer informatie: 070 440 04 10.

Lees meer

Innovatie met probiotica

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen willen we milieuvriendelijk werken. Momenteel onderzoeken we i.s.m. Chrisal Cleaning products reinigingsmiddelen met probiotica. Deze bevatten nuttige bacteriën die onzichtbaar vuil verwijderen.

De voordelen van schoonmaken met probiotica:

  • Een gezondere werkomgeving
  • Schimmels verdwijnen
  • Nare geurtjes verdwijnen
  • Minder plastic- en chemiebelasting voor het milieu
  • Geen extra kosten

Informatie_Probiotica.pdf

Lees meer

Medewerkers geslaagd voor de Basismodule algemene schoonmaak

Schoonmaken is een vak! Daarom laten wij al onze medewerkers de Basismodule algemene schoonmaak van de RAS volgen. Dit is dé opleiding voor schoonmakers in een kantoorachtige omgeving. De eerste groep medewerkers heeft de opleiding inmiddels met succes afgerond. Een tweede groep zal in het najaar aan de cursus deelnemen . Doelstelling van CS 2001 is dat alle medewerkers in 2014 in het bezit van het diploma zullen zijn.

Ga…

Lees meer

OSB reikt keurmerk uit aan CS2001

Wij kregen in februari het deurbord van het OSB-Keurmerk uitgereikt. Dit is het nieuwe kwaliteitskeurmerk voor schoonmaak- en glazenwassersbedrijven. CS 2001 heeft in mei bovendien de driejaarlijkse audit voor hercertificatie voor de ISO 9001:2008 en de VCA* 2008/5.1 met succes afgerond. Kortom, onze kwaliteit is onafhankelijk gecontroleerd en helemaal goed bevonden

Het OSB-keurmerk

Het OSB-keurmerk sluit aan op ons streven naar aantoonbare kwaliteit voor u als opdrachtgever. Aan de introductie van dit…

Lees meer