Disclaimer

Geachte bezoeker(s),

Welkom op de website van Cleaning Services 2001 B.V.. Deze website is eigendom van CS 2001 B.V. Nederland B.V. en heeft een informerend karakter. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. De afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Cleaning Services 2001 B.V. definieert haar ™®℠ http://www.cs2001.nl/ als zijnde,

  • Digitale gegevens accuraat te beheren van haar bezoekers
  • Optimaal (pro)actief managen van de site Informatie Stroming en Service Voorzieningen
  • Rechtens adequaat op te treden van onvoorziene omstandigheden veroorzaakt door 3en

Cookies

Deze website maakt gebruik van webstatistieken. Door deze gegevens te analyseren, kan de website nog beter op bezoekers worden afgestemd. De verzamelde gegevens worden niet voor een ander doel gebruikt of aan derden ter beschikking gesteld. Voor de opslag van deze gegevens maakt de website gebruik van cookies, logfiles en javascriptcodes op de pagina’s. Het gaat om de volgende gegevens:

  • het adres van uw internetprovider;
  • de browser die u gebruikt (zoals Internet Explorer of Firefox);
  • het tijdstip en de duur van uw bezoek;
  • welke pagina’s u heeft bezocht.

Copyright

Copyright © CS 2001 B.V.  Alle andere merken, geregistreerde merknamen en/of afbeeldingen zijn eigendom van de respectievelijke eigenaren.

Privacy

Wij respecteren de privacy van alle bezoekers van deze website. Persoonsgegevens (uw naam, telefoonnummer en e-mail adres) die via deze website worden verzameld ten behoeve van het leveren van informatie, worden uitsluitend gebruikt om aan uw verzoek te voldoen. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Indien u uw gegevens uit onze database wilt laten verwijderen, of indien u uw gegevens wenst te corrigeren, dan kunt u contact opnemen met ons via info@cs2001.nl.

Wij behouden te allen tijde het recht voor deze privacyverklaring te wijzigen conform de toepasselijke privacywetgeving. Wij raden u daarom aan deze website regelmatig te bezoeken voor de meest recente versie van onze privacyverklaring.