Vloeronderhoud

Goed vloeronderhoud is noodzakelijk voor behoud van kwaliteit en bedrijfsveiligheid. Iedere vloer is anders. Een mooie harde vloer kan een blikvanger zijn in een gebouw, maar verdient de juiste aanpak. CS 2001 B.V. heeft de beschikking over professionele apparatuur en de juiste producten. Zo kunnen we iedere vloer perfect behandelen. 

Professioneel vloeronderhoud

Voor het behoud van een professionele vloer is een periodiek onderhoudsplan nodig. Het onderhoudsplan wordt door de Rayon Manager, in overleg met u, bepaald. Een marmeren vloer verdient een andere behandeling dan linoleum. Een mooie hardhouten vloer moet met veel aandacht worden behandeld. Op die manier kunnen u en uw medewerkers lang profijt hebben van de vloer. En wat dacht u van uw klanten, die komen graag bij u binnen.

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud is een wezenlijk onderdeel van een bedrijfsproces. De medewerkers binnen een bedrijf functioneren optimaal in een opgeruimde en hygiënische setting. CS 2001 zet zich maximaal in voor een optimale schoonmaakdienstverlening en werkt op basis van open en heldere afspraken. Ook proberen we uw medewerkers op geen enkel moment te storen, zodat ze zich volledig kunnen focussen op het werk.

 

Materialen en reinigingsmiddelen

Klanten hebben vaak specifieke wensen, waar we voortdurend onze diensten op aanpassen. Ditzelfde geldt voor de materialen en de reinigingsmiddelen die we gebruiken. Onze medewerkers blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innoveren tijdig. Hierdoor kunnen we onze schoonmaakdiensten optimaal inzetten voor onze klanten.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om tot het beste resultaat te komen. Neem contact op!

call to action image

Uw vloer(en) laten schoonmaken door specialisten?

Vraag naar de mogelijkheden en neem gerust contact met ons op. Bel ons op 070 440 04 10 of:

Neem contact op