Tapijtreiniging

Met onze 120 gediplomeerde schoonmaakmedewerkers zijn wij veelvuldig bezig met tapijtreiniging in omgeving Den Haag. Onze vasten klantengroep maakt al jaren met veel plezier gebruik van onze diensten. Wellicht bent u de volgende klant? Wij staan graag voor u klaar en zorgen ervoor dat uw tapijt schoner dan schoon is en langer meegaat.

Milieuvriendelijke tapijtreiniging

CS2001 gebruikt de nieuwste technieken voor het reinigen van uw tapijt. Hierdoor werken we milieuvriendelijk en wordt er weinig vocht gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de ontwikkeling van bacteriën wordt tegengegaan en de luchtkwaliteit van de omgeving verbetert. Een schoon, fris en hygiënisch tapijt draagt bij aan de gezondheid van uw medewerkers of familie.

Tapijt laten reinigen

Regelmatig en goed stofzuigen is goed, maar voorkomt niet dat er vuil tussen de vezels blijft zitten. Dit zorgt voor minder hygiëne en snellere slijtage van het tapijt. Dit geeft uw pand of woonkamer een onverzorgde uitstraling. Door het tapijt grondig te laten reinigen blijft de kwaliteit van uw tapijt langer behouden en is het echt schoon.

Onderhoudsplan voor tapijtreiniging

Het tapijt reinigen is preventief, maar zeker ook om de bestaande vervuiling te verwijderen. Naast eenmalige reiniging kan ons gespecialiseerde team desgewenst ook een compleet onderhoudsplan voor u opstellen, waarbij de reinigingsfrequentie per ruimte wordt afgestemd op het daadwerkelijk gebruik. Door een goede hygiëne verhoog je de sfeer en verleng je uiteindelijk de levensduur van uw tapijt of vloerbedekking. Een slimme investering dus!

call to action image

Meer weten over tapijtreiniging?

Vraag naar de mogelijkheden en neem gerust contact met ons op. Bel ons op 070 440 04 10 of:

Neem contact op