Schoonmaakbedrijf Den Haag

Een professioneel en flexibel schoonmaakbedrijf in Den Haag Nodig? Met ruim 120 goed opgeleide medewerkers staat we graag voor u klaar. Onze dienstverlening in de schoonmaak is zeer uitgebreid. Van VvE’s tot kantoren en van scholen tot kinderdagverblijven. Met een goed opgeleid en gemotiveerd team gaan we graag voor u aan de slag.  

Gerenommeerd schoonmaakbedrijf uit Den Haag

In onze werkzaamheden streven we dagelijkse naar perfectie, zorgvuldigheid en een gecontroleerde aanpak. Inmiddels zijn we hierdoor de vaste partner van een groot aantal klanten. Dit biedt de beste garantie voor tevredenheid van alle betrokkenen.

Enkele belangrijke voordelen van ons schoonmaakbedrijf

• Echte interesse in medewerkers
• Snel en adequaat acteren op klantverzoeken
• Korte lijnen, flexibel en proactief
• Geavanceerd Management Informatie Systeem
• Linking Pin Organisatie

Schoonmaakbedrijf regio Den Haag

Naast het schoonmaken in Den Haag zijn we in omliggende regio’s zeer actief. Daarin onderscheiden wij ons specifiek van onze concurrentie door Maatschappelijk verantwoord ondernemen, continue opleiding en training van onze medewerkers en de Code verantwoord marktgedrag die wij hanteren.

 

Gerenommeerd schoonmaakbedrijf uit Den Haag

CS2001 is een gerenommeerd schoonmaakbedrijf uit Den Haag. Al sinds de oprichting in 2001 groeien wij gestaag door. Met onze 120 enthousiaste medewerkers werken we hard en professioneel. Hierdoor is een mooi en tevreden klantenbestand ontstaan. Daarnaast werken we samen met zeer kundige en betrouwbare partners om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen ontzorgen op het gebied van schoonmaakdiensten.

 

Schoonmaakdiensten Den Haag

Voor al onze schoonmaakdiensten geldt: “Afspraak is Afspraak!”. Wij stellen ons flexibel op, ook als u het schoonmaakproces incidenteel wilt aanpassen. CS2001 zet zich maximaal in voor een optimale schoonmaakdienstverlening en werkt op basis van open en heldere afspraken met klanten.

 

Vragen over onze schoonmaakdiensten in regio Den Haag? Neem contact op.

call to action image

Vragen over onze schoonmaakdiensten in regio Den Haag?

Vraag naar de mogelijkheden en neem gerust contact met ons op. Bel ons op 070 440 04 10 of:

Neem contact op