Schoonmaakbedrijf CS2001

aveq180816_0015rgbweb

Mehmet Yavri, directeur CS2001

Schoonmaakbedrijf CS2001 is specialist in het schoonmaken van kantoorpanden, scholen, veegdiensten, kinderdagverblijven, glasbewassing, tapijtreiniging en meer. Ons specialistische en goed opgeleide team van ruim 120 medewerkers staat met een glimlach voor u klaar. Naast onze specialisatie in diverse schoonmaakdiensten focussen we ons op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit resulteert in accurate dienstverlening voor mens, maatschappij en milieu.

Gerenommeerd schoonmaakbedrijf uit Den Haag

CS2001 is een gerenommeerd schoonmaakbedrijf uit Den Haag. Al sinds de oprichting in 2001 groeien wij gestaag door. Dit komt door ons dagelijkse streven naar perfectie, zorgvuldigheid en een gecontroleerde aanpak. Dit biedt de beste garantie voor tevredenheid van alle betrokkenen.

De voordelen van ons schoonmaakbedrijf

  • Echte interesse in medewerkers
  • Snel en adequaat acteren op klantverzoeken
  • Korte lijnen, flexibel en proactief
  • Geavanceerd Management Informatie Systeem
  • Linking Pin Organisatie

Optimale schoonmaakdienstverlening

Schoonmaken is een wezenlijk onderdeel van een bedrijfsproces. Een bedrijf functioneert optimaal in een opgeruimde en hygi├źnische setting. CS 2001 zet zich maximaal in voor een optimale schoonmaakdienstverlening en werkt op basis van open en heldere afspraken met onze klanten.

 

Materialen en reinigingsmiddelen

Onze klanten hebben vaak specifieke wensen, waar we voortdurend onze diensten op aanpassen. Ditzelfde geldt voor de materialen en de reinigingsmiddelen die we gebruiken. Wij blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innoveren tijdig om onze schoonmaakdiensten optimaal te kunnen inzetten voor onze klanten.

call to action image

Vragen over onze dienstverlening?

Vraag naar de mogelijkheden en neem gerust contact met ons op. Bel ons op 070 440 04 10 of:

Neem contact op