Schoonmaak kantoren Den Haag

Het kantoor vormt de basis van een succesvolle organisatie. In alle rust kunnen uw medewerkers in een schone, veilige en prettige omgeving aan het werk. Een schoon kantoor is een wezenlijk onderdeel van een optimaal bedrijfsproces. Een bedrijf functioneert beter in een opgeruimde en hygiënische setting.

Schoonmaken van kantoren

Als specialist in het schoonmaken van kantoren weten we uit ervaring dat een schoon kantoor motiverend werkt voor uw personeel. Een goede hygiëne draagt daarnaast ook bij aan het werkplezier van uw medewerkers. Naast sfeer, werkt een schoon kantoor ook arbeidsproductiviteit verhogend.

Uitstraling van uw organisatie

Een schoon, fris en lekker ruikend kantoor draagt bij aan de uitstraling van uw organisatie. Niet alleen intern is het fijn, ook zeker voor potentiele klanten en andere bezoekers. Om u zo min mogelijk tot overlast te zijn stellen we samen met u een programma op. Ons enthousiaste en goed opgeleide schoonmaakteam zorgt voor een fris, prettig ruikend en schoon kantoor.

 

Toiletten en computers

Verschillende onderzoeken wijzen uit dat toetsenborden van computers vaak tot wel vijf keer zoveel bacteriën herbergen dan een niet schoongemaakte wc. Computers zijn echte vuilverzamelaars. Door de statische elektriciteit trekken ze letterlijk stof aan. En door contact met de handen komen er vette vingers op beeldschermen en worden toetsenborden en muizen broeiplekken voor bacteriën. Daarom startte CS2001 onlangs met de service Computerreiniging. Dit doen we tegen lage extra kosten en blijkt een groot succes.

De oplossing is eenvoudig: wij zijn er tóch…

CS 2001 biedt Computerreiniging aan als dienst bovenop het reguliere schoonmaakwerk voor kantoren. Dat is voor ons een kleine extra moeite en dus hoeft dat ook niet veel extra te kosten. Maar voor u betekent het dat uw computers, beeldschermen en toetsenborden met regelmaat hygiënisch schoon gemaakt worden en daardoor langer mee gaan. Veel van onze klanten maken inmiddels gebruik van deze service.

 

Kantoorschoonmaak Den Haag

Met ons goed opgeleide team van ruim 120 medewerkers maken wij kantoren schoon in regio Den Haag en omstreken. Wij werken vaak met contracten en ontzorgen organisaties hier volledig in. Zo kunnen we allemaal doen waar we goed zijn.

 

Uw kantoor laten schoonmaken door specialisten? Neem contact op.

call to action image

Uw kantoor laten schoonmaken door specialisten?

Vraag naar de mogelijkheden en neem gerust contact met ons op. Bel ons op 070 440 04 10 of:

Neem contact op