Scholen schoonmaken

Het schoonmaken van scholen is van groot belang. Of het nu om een basisschool of middelbare school gaat; de school is het visitekaartje richting, docenten, ouders en verzorgers. Daarbij is het van belang dat kinderen, maar ook docenten en andere medewerkers in een prettige, schone en hygi├źnische omgeving hun werkzaamheden zo gemotiveerd en prettig mogelijk kunnen uitvoeren.

Het schoonmaken van scholen

Onder het schoonmaken van scholen vallen verschillende werkzaamheden, Denk hierbij aan het wassen van de ramen, het schoonhouden en reinigen van vloeren en vloerbedekking. Stofzuigen en stoffen op lastig bereikbare plekken. Ook voor het afval is er een oplossing op maat.

Afval op scholen

Afval op scholen is een herkenbaar en veelvoorkomend probleem. Scholieren zijn soms wat laks in het opruimen van afval. Zeker na de lunch is er nog ruimte voor verbetering. Naast dat we dit uiteraard kunnen schoonmaken, denken we ook mee in oplossingen. De ideaalsituatie is namelijk dat de scholieren zelf hun rommel opruimen. Dan voeren wij alleen de noodzakelijke werkzaamheden uit om de school schoon te houden.

 

Bewustwording bij scholieren

Door kinderen bewust te maken van het probleem over afval kan het zorgen voor mindere afvalproductie en zelfs betere prestaties. Een nette, opgeruimde school geeft ruimte in het hoofd. Net als thuis. Daar werken wij graag aan mee!

 

Vraag naar de mogelijkheden

Met onze 120 enthousiaste en goed opgeleide schoonmaakmedewerkers staan we ook voor uw school klaar. Vraag naar de mogelijkheden en neem gerust contact met ons op.

Vragen over het schoonmaken van scholen? Neem contact op.

call to action image

Vragen over het schoonmaken van scholen?

Vraag naar de mogelijkheden en neem gerust contact met ons op. Bel ons op 070 440 04 10 of:

Neem contact op