Glasbewassing

Op zoek naar een specialist voor glasbewassing in regio Den Haag en omstreken? CS2001 is specialist op het gebied van  schoonmaakdiensten. Wij zorgen met ons enthousiaste en gediplomeerde personeel voor glanzend schone ramen en de perfecte uitstraling van uw bedrijfspand. Bij ons bent u verzekerd van de nieuwste apparatuur, een team van 120 enthousiaste medewerkers en gecertificeerde onderaannemers. Onze medewerkers staan graag voor u klaar, gemotiveerd en met een “hands on” mentaliteit.

Glasbewassing Den Haag

Ons team is op het gebied van glasbewassing veelal werkzaam in omgeving Den Haag en omstreken. Glanzend schone ramen; daar worden we blij van. Niet alleen door het verzorgde aanzicht, maar ook door behoud van kwaliteit. Door het schoonhouden van de ramen, verleng je de levensduur ervan. Hierdoor is er uiteindelijk minder onderhoud nodig, waardoor u uiteindelijk in de kosten bespaart.

Glasbewassing buiten

Het schoonmaken van de buitenramen is een bewerkelijk vak. Door de hoogte, of andere omstandigheden, zijn de ramen niet altijd goed bereikbaar. Voor de ervaren mensen van CS2001 is dat geen probleem. Door onze geavanceerde apparatuur, ervaring en vertrouwde partners bieden we een totaaloplossing, waardoor we uiteindelijk ook uw buitenramen perfect en streeploos schoon kunnen maken.

 

Glasbewassing binnen

Het schoonmaken van de binnenramen is van groot belang voor het werkplezier van uw medewerkers. Schone ramen geven een frisse blik en een verzorgd en professioneel aanzien. Omdat wij een goede uitstraling van het pand  belangrijk vinden, bent u er zeker van dat het professioneel en met passie wordt schoongemaakt, zonder dat uw medewerkers er last van hebben. Het levert een glashelder resultaat op.

Onze klanten

CS2001 zorgt voor een passende oplossing. Wij werken voor uiteenlopende klanten. Denk hierbij aan bedrijven, organisaties, scholen, particulieren, bedrijvencomplexen, Vereniging van Eigenaren en overige panden.

 

Vraag naar de mogelijkheden

Informeer gerust naar de mogelijkheden. Met een hoogwerker reinigen onze gediplomeerde specialisten uw ramen tot op grote hoogte. En daarbij geldt; veiligheid boven alles en kwaliteit gegarandeerd.

call to action image

Meer weten over glasbewassing?

Vraag naar de mogelijkheden en neem gerust contact met ons op. Bel ons op 070 440 04 10 of:

Neem contact op