Desinfectie Service

Door het uitbreken van COVID-19 heeft Cleaning Service 2001 zich erop voorbereid om uw locatie in minder dan 12 uur te zuiveren om op die manier een langdurige en veilige werkomgeving te realiseren. Om dit te realiseren maken we gebruik van speciale apparatuur om zo de meest effectieve desinfectie services te bieden.
 
Middels deze service willen we uw personeel weer een veilige schone omgeving bieden waardoor iedereen weer zo snel en veilig mogelijk kan werken.
 
Wij hopen door deze dienst te bieden bij te dragen en ons geliefde land en het leven hierin weer terug te brengen in zijn normale staat zodat we daarna hand in hand verder kunnen.
 
Om dit te realiseren gebruiken we de meest milieuvriendelijke methode voor het reinigen van oppervlakten en locaties met behulp van “ULV Fogging Technique” die zeer krachtig is. De toepassing van een desinfectiemiddel met een zeer lage zuurgraad zorgt ervoor dat er verneveld kan worden zonder dat machines of apparatuur beschadigd raken of er nat afgenomen moet worden. Deze technologie, samen met onze geprefereerde desinfecterende reiniger, helpt 99,99% van de bacteriën en andere micro-organismen te doden.
 
Hiermee zorgen we ervoor dat we de meest gunstige combinatie kunnen bieden aan onze klanten met maximale veiligheid en gezondheid.
call to action image

Meer weten over desinfectie service?

Vraag naar de mogelijkheden en neem gerust contact met ons op. Bel ons op 070 440 04 10 of:

Neem contact op